Facebook icoon Twitter icoon 

Belangrijk bericht van het bestuur van het Dovenpastoraat

Geplaatst op: 12-01-2024

Den Bosch, 12 januari 2024 

Marcel Broesterhuizen heeft van dit bericht een filmpje gemaakt:

U kunt het bekjiken op  YouTube https://youtu.be/waJAHuAERSY . 

Ondertiteling: 

“Over een half jaar hoop ik 75 jaar te worden. Hoe graag ik ook voor het dovenpastoraat werk, dit kan niet altijd doorgaan. Na  lang nadenken heb ik besloten om per 1 juli 2024 geheel en definitief te stoppen. 

Helaas is er geen opvolger. Er is geen diaken of priester voor het Katholieke Dovenpastoraat  beschikbaar.

Onze pastoraal werkster José Kodden heeft voor het dovenpastoraat een halftime aanstelling. Zij kan niet in haar eentje alle pastorale taken en overige werkzaamheden op zich nemen.  José heeft daarom besloten ook per 1 juli 2024 te stoppen.

Voor de  medewerkers op het bureausecretariaat, Patricia Verhoeven-Taks en Patty van Sambeek, betekent dit dat hun werk per 1 juli 2024 zal ophouden.  

Wat gaat dit in de nabije toekomst betekenen voor het Katholiek Dovenpastoraat? Dat weten we nog niet, daarover zijn we als bestuur in gesprek. Wij houden u zeker van alle ontwikkelingen op de hoogte.”