Facebook icoon Twitter icoon 

Nieuwe werkgroep en 3 bijeenkomsten

Geplaatst op: 04-10-2021

Beste mensen, het Katholiek Dovenpastoraat had vorig jaar twee werkgroepen die zich met het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten hebben beziggehouden. 

Een werkgroep richtte zich vooral op geloofsverdieping (liturgie, de bijbel, Jodendom, etc.), en de andere werkgroep op “doe-activiteiten” (musea bezoeken, klooster bezoeken, en dergelijke). In de praktijk bleken activiteiten van beide werkgroepen soms met elkaar te overlappen. Geloofsverdieping is niet alleen denken, maar ook zien, doen, voelen, ruiken. Mede daarom wordt er besloten twee werkgroepen samen te voegen tot één werkgroep. Daar hoort ook een nieuwe naam bij: werkgroep Geloof & Activiteiten. 

De nieuwe werkgroep kwam onlangs samen en heeft nieuwe datums en thema’s bepaald. Die vind je hieronder:
- 6 november 2021: thema Heiligen
- 28 januari 2022: thema Kerststal
- 21 mei 2022: thema Iconen

Datums zijn nog wel onder voorbehoud (er moet bijvoorbeeld nog een zaal gevonden worden). Plaats wordt nog bekend gemaakt. Hou de website en Facebook van het Katholiek Dovenpastoraat in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele wijzigingen! 

Naast deze activiteiten wordt ook gedacht aan het organiseren van een bedevaart. We zijn van plan om onze katholieke vrienden in het noorden met ons bezoek te vereren door naar Dokkum (Friesland) te gaan. Dat zal pas volgend jaar gebeuren. Datum zal na overleg met de plaatselijke organisatoren bepaald worden. Ook hier geldt: hou de website en Facebook van het Katholiek Dovenpastoraat in de gaten!