Facebook icoon Twitter icoon 

Tolkuren van UWV

Geplaatst op: 29-09-2021

We krijgen elk jaar tolkuren van de UWV die we gebruiken voor onze organisatie. 

We gebruiken tolken voor vergaderingen van het bestuur en de werkgroep, voor kerkdiensten en activiteiten.

We hebben ook tolkuren nodig voor het tolken van de kerkdiensten bij KRO-NCRV op tv op zondag. 

Vorig jaar kregen we hier in eerste instantie geen uren voor. Uiteindelijk werd onze bezwaarschrift goedgekeurd. Het afgelopen jaar konden we telkens nieuwe tolkuren aanvragen voor de kerkdiensten op tv. 

Echter toen we tolkuren wilde aanvragen voor de 2e helft van 2021, werden de tolkuren voor de kerkdiensten op tv weer afgewezen. Gelukkig is onze tweede bezwaarschrift ook weer gegrond geklaard. We zijn blij dat we verder kunnen gaan met het vertolken van de kerkdiensten van KRO op zondag.