Facebook icoon Twitter icoon 

“Ik geef de pen door” Adrie van Grinsven

Geplaatst op: 19-05-2021

Mijn naam is Adrie van Grinsven, econoom, 72 jaar en geboren in kerkdorp Gemonde, gemeente Sint-Michielsgestel. Vader van 2 kinderen en trotse opa van 4 kleinkinderen.

Ik ben horend.  Heb van 1988 tot eind 2020 in het toenmalige Instituut voor Doven in Sint-Michielsgestel gewerkt, als Hoofd Economisch en Administratieve Dienst. In totaal (daarvoor en daarna), ruim vijftig jaar in ziekenhuizen en bij congregaties gewerkt.

Ik ben intussen gepensioneerd, maar toch nog dagelijks en vrijwel fulltime werkzaam, als vrijwilliger, onder andere als bestuurder van vele stichtingen en verenigingen.  Penningmeester van o.a. een Vincentiusvereniging, Zorgorganisatie, Noodfonds voor minder draagkrachtigen, Heemkundekring en een grote Welzijnsorganisatie. Bestuursvoorzitter/adviseur van een aantal fondsen, steunstichtingen, congregaties en ordes.

Vanaf de oprichting… inmiddels al 10 jaar… ben ik met veel plezier, actief betrokken bij het Rooms Katholiek Dovenpastoraat als penningmeester (en bestuurslid). Ben vooral in de aanvangsfase samen met Marcel Broesterhuizen bezig geweest om het RK Dovenpastoraat vorm te geven en te proberen voldoende gelden bij elkaar te krijgen om het mooie en dankbare pastorale werk voor onze doelgroep te kunnen betalen. Niet alleen dit jaar, maar ook voor de komende jaren. Vooral dit laatste, is een lastige en maar ook mooie en uitdagende klus.

Ook in coronatijd zetten wij onze activiteiten onverkort door. Tegelijk hopen wij dat als de corona beperkingen minder worden, we elkaar weer zo spoedig mogelijk fysiek kunnen ontmoeten.

Hartelijke groet, Adrie van Grinsven.

Ik geef de pen door aan Carmen van Hoesel

Adrie van Grinsven, penningmeester
Adrie van Grinsven, penningmeester