Facebook icoon Twitter icoon 

Artikel over Marcel Broesterhuizen en het Katholiek Dovenpastoraat

Geplaatst op: 13-03-2019

In het Algemeen Dagblad van 1 maart heeft een artikel gestaan over Marcel Broesterhuizen en het Katholiek Dovenpastoraat. Het is een mooi artikel waarin Marcel zegt dat hij doven centraal stelt bij de kerkdiensten en de beheersing van gebarentaal essentieel is voor het werk als pastor voor doven. Door middel van de kerkdiensten wil hij doven elkaar laten ontmoeten. Maandelijks bereiken Marcel en Astrid ongeveer 200 dove en slechthorenden d.m.v. kerkdiensten en huisbezoeken. Marcel wordt 70 jaar en hij wil het stokje overdragen aan de jongere generatie. Marcel heeft de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice gekregen voor zijn werk voor de dovengemeenschap.